Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

Eller ring oss på 4000 33 55

En sømløs hverdag

Du har kanskje hørt om uttrykket «sømløs hverdag», eller «slik kan du jobbe sømløst», men er kanskje litt usikker på hva det vil si, og ikke minst hvordan det kan være nyttig for deg?

Vi husker alle den tiden hvor vi måtte sitte på kontoret, på den konkrete PC-en vi hadde e-posten vår på, for å kunne sjekke, svare og jobbe. I dag er det litt annerledes. De fleste av oss har tilgang til å sjekke e-posten på farten via telefonen. Vi kan enkelt holde oss oppdatert, og jobbe.

somlost hverdag

Men hva om vi tar det steget videre? Med skylagring, og en sømløs hverdag er man ikke lengre avhengig av å sitte på kontoret for å arbeide. Med telefon, nettbrett og bærbare maskiner har man da mulighet til å jobbe nesten hvor enn man er. Jeg kan sitte på et tog 500 kilometer fra kontoret, og likevel holde meg helt og holdent oppdatert på det som måtte skje her på Hamar. Enten dette måtte være via e-poster, eller dokumenter jeg må jobbe med eller lese.

Kort – og ikke-teknisk fortalt betyr dette at jeg med skylagring har tilgang på alt av dokumenter, e-post, kalender, nettmøter – og det jeg trenger, hvor enn jeg er. Skulle jeg mot formodning være uten nettilgang, kan jeg fint arbeide lokalt på maskinen i programvaren. Dette vil da synkronisere seg opp mot skyen når jeg får nett igjen. Alt av dette skjer i bakhånd, uten at jeg trenger sitte og laste opp og ned dokumenter, og sjekke over at ting er synkronisert.

Det er dette som gjør at vi kaller det å jobbe sømløst. Teknologien gjør det den skal, det er et verktøy som gjør at jeg kan jobbe mer effektivt, uten og stå i veien og være et tidssluk. 

 

Kontakt oss

Storhamargata 44
2317 Hamar

4000 33 55

post@innit.no

Innit ASOrg.nr: 983 398 308 MVA

Navnet ditt

E-posten din

Telefonnummeret ditt

Din beskjed

Her finner du oss

Innit har sitt hovedkontor på hamar, samt avdelingskontor på Lillehammer og i Vestfold

Hamar
Storhamargata 44
2317 Hamar

Lillehammer
Jernbanegata 13
2609 Lillehammer

Vestfold
Østre Kullerød 5
3241 Sandefjord