Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

Eller ring oss på 4000 33 55

5 grunner til å like Office 365

I et tidligere innlegg skrev vi litt om hvordan en sømløs hverdag gjør arbeidsdagen både effektiv og enkel. I dette innlegget kommer vi med 5 gode grunner til å like Office 365!

office365 logo

Et Office 365-abonnement inneholder akkurat de samme, overnevnte programmene. Men i tillegg til dette får du mer. Med Office 365 har du mulighet til å bruke programmene, og finne dokumentene dine på tvers av enheter. Den kjente Office-pakken du har på maskinen din er nettopp bare på maskinen din, mens Office 365 også gir muligheten for aktivitet og synkronisering på nett. Dette gir deg mulighet til å logge på e-posten din fra andre maskiner, til å føre videre på et møtereferat eller til å jobbe på fellesdokumenter med kolleger. 

  1. Office 365 inneholder de velkjente Office-programmene (eksempelvis Word, PowerPoint, Excel osv.), noe som gjør at det er enkelt og raskt å komme i gang. Dette er verktøy man har vært borte i før, og gjerne bruker daglig.
  2. Det er skybasert, noe som betyr at man har tilgang til e-post, den overnevnte Office-pakken, man har fildeling, kalender og nettmøter - for å nevne noe. Alt fra nesten hvilken som helst enhet!
  3. Igjen; det er skybasert, slik at man kan jobbe både lokalt og på nett. Du kan jobbe lokalt når du er frakoblet nett, og det synkroniserer seg når du er på nett igjen.
  4. Sømløs jobbing. Uavhengig av hvor man sitter, om det er på hytta eller kontoret.
  5. Det er tilgjengelig programvare for flere plattformer, det vil si at både de som benytter PC eller Mac enkelt kan jobbe - uten problemer!

Kontakt oss

Storhamargata 44
2317 Hamar

4000 33 55

post@innit.no

Innit ASOrg.nr: 983 398 308 MVA

Navnet ditt

E-posten din

Telefonnummeret ditt

Din beskjed

Her finner du oss

Innit har sitt hovedkontor på hamar, samt avdelingskontor på Lillehammer og i Vestfold

Hamar
Storhamargata 44
2317 Hamar

Lillehammer
Jernbanegata 13
2609 Lillehammer

Vestfold
Østre Kullerød 5
3241 Sandefjord