Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

Eller ring oss på 4000 33 55

Nå er Microsofts utrulling av «årets» store Windows 10-oppgraderingen i gang

creatorsupdate

11. april startet Microsoft utrullingen av «den neste versjonen» av Windows 10, kjent som Windows 10 Creators Update. Det er nye enheter som blir oppdatert først, og det er ventet at utrullingen av denne versjonen vil pågå i flere måneder fremover.   

Måten Microsoft dytter ut oppdateringer på, er omstrukturert fra tidligere Windows-versjoner. Dette er i tråd med Microsofts visjoner i forbindelse med lanseringen av Windows 10. Sikkerhetsoppdateringer kommer fortløpende, mens funksjonsoppdateringer kommer omlag en gang i året. Våren 2016 ble det sluppet en funksjonsoppdatering Windows 10 Anniversery update, og denne våren kommer Windows 10 Creators Update. 

windows10

Dette er en stor oppdatering fra Microsoft, som krever tid og ressurser. Selve oppdateringen er på rundt 4 GB, noe som medfører en ekstra belastning på nettverket. Øvrige tjenester og internettforbindelsen kan oppleves langsomme som en konsekvens av at oppdateringen blir lastet ned til lokale klienter. Det vil også ta tid for hver enkelt PC og fullføre installasjonen med denne oppdateringen.  

Innit har allerede hjulpet flere av våre kunder med tilpasninger i form av ekstra programvare, eller ved å oppdatere nettverkselektronikk som switcher eller aksesspunkter. Dette er funksjoner som gjør at denne type oppdateringen kan tvinges til å bli lastet ned og installert utenfor ordinær arbeidstid om dette måtte passe bedre.

 

Følg med neste uke, da presenterer vi nyhetene i Creators Update!

Kontakt oss

Storhamargata 44
2317 Hamar

4000 33 55

post@innit.no

Innit ASOrg.nr: 983 398 308 MVA

Navnet ditt

E-posten din

Telefonnummeret ditt

Din beskjed

Her finner du oss

Innit har sitt hovedkontor på hamar, samt avdelingskontor på Lillehammer og i Vestfold

Hamar
Storhamargata 44
2317 Hamar

Lillehammer
Jernbanegata 13
2609 Lillehammer

Vestfold
Østre Kullerød 5
3241 Sandefjord