Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

Eller ring oss på 4000 33 55

Reisebrev Eon Manchester

Manchester, byen i England som er best kjent for fotball og industri, er stedet Eon Reality har sitt europeiske hovedkvarter.

I forbindelse med etablering av ny avdeling i Norge har en gruppe på 6 personer blitt sendt på en ukes «crash course» i Eon-teknologier. Gruppen består av tre representanter fra Eon Norge, to studenter fra høgskolen i Hedmark og undertegnede.

revolving doors

Vi ankom Manchester Søndag kveld og startet første kursdag påfølgende morgen. Vi ble introdusert for opplevelsessenteret der vi fikk en introduksjon til de forskjellige teknologiene på både hardware og software siden. Selve kurset ble holdt i opplæringslokalene til Eon der studenter utfører 4 måneder med praksis i «3D-modellering», utviklingsteknikker og EON’s egne teknologier. Det var kun vår gruppe som var deltagende på ukeskurset og vi ble undervist av opplæringsleder Marcin Kasica og tidligere studenter som nå jobbet med opplæring i både 3D-modellering og «Eon studio».

scripting ruben wood

På kveldene sitter vi i den Norske gruppen og ser på muligheter og utfordringer med verktøyene vi har jobbet med på dagtid; noe som har resultert i en sammensveiset gjeng med mange kreative ideer!  Alle i gruppen har vidt forskjellig bakgrunn, noe som har åpnet for mye læring. Dette har gitt forståelse for hverandres behov i forbindelse med utvikling av 3D applikasjoner i kombinasjon med VR/AR. Ikke minst har det skapt et potensiale for godt samarbeid i tiden fremover.

Nå som hjemreisen nærmer seg etter intensiv kursing, sitter vi igjen med en oversikt over hvilke muligheter disse verktøyene kan åpne for oss og våre samarbeidspartnere.

Vi gleder oss til å videreformidle kunnskap innenfor feltet og ta med våre følgere med på laget på vei inn i fremtiden.

 

Kontakt oss

Storhamargata 44
2317 Hamar

4000 33 55

post@innit.no

Innit ASOrg.nr: 983 398 308 MVA

Navnet ditt

E-posten din

Telefonnummeret ditt

Din beskjed

Her finner du oss

Innit har sitt hovedkontor på hamar, samt avdelingskontor på Lillehammer og i Vestfold

Hamar
Storhamargata 44
2317 Hamar

Lillehammer
Jernbanegata 13
2609 Lillehammer

Vestfold
Østre Kullerød 5
3241 Sandefjord