Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

Eller ring oss på 4000 33 55

Datasenteret

I vårt datasenter tilbyr vi leie av plass, enten fysisk eller virtuelt

Datasenteret

Rack-leie

Med tilrettelagte fasiliteter kan du leie et helt rackskap som du gis tilgang til 24/7. Du drifter helt dine egne tjenester og får fremført nettverk fra din foretrukne nettverksleverandør. Rackskapet er tilknyttet et sikkert driftsmiljø med moderne infrastruktur, strøm og klima.

Vi tilbyr også kunder "hands-on" tjenester ved behov.

Colocation

Colocation-tjeneste sikrer at du får mulighet til å plassere dine fysiske servere i kontrollerte miljøer i vårt datasenter. Dette sikrer tilgang til riktig infrastruktur og miljø for dine tjenester.

Hosting-tjenester

Med et moderne datasenter i ryggen leverer vi hostingtjenester til riktig kvalitet og riktig pris.

Tjenester som webhotell, domener, epost, virtuelle servere og backup er bare noen av våre hostingtjenester. Alt ivaretatt på en profesjonell måte med sertifiserte konsulenter.

 

Lokasjon

Vårt datasenter er plassert sentralt i Hamar i tilknyningen til våre lokaler. Med høy grad av sikkerhet og skallsikring, tilbys det 24/7-tjenester og tilgang for våre kunder.

Strøm og nødstrøm

Et sikkert driftsmiljø krever stabil og rett tilgang på strøm. Vår datasenter er bygd for optimal oppetid med UPS tilknyttet automatisk failover til agreggat (nødstrøm). Riktig tilrettelegging av strømtilførselen skal sikre opptil 100 % oppetid for våre kunder.

Klima

Datasenteret har benytter presisjonskjøling som skal sikre optimalt driftsmiljø. Systemet består av redundant kjølesystem (N+1), med DX-kjøling og vannbasert kjøling.

Brannsikring

Datasenteret er tilknyttet eksterne brannvarslingsanlegg i tillegg til eget slokkesystem basert på klimavennlig Novec. Dette gir umiddelbar og effektiv slukking. Tidligdeteksjon - aspirasjon - sikrer at man ligger i forkant av eventuelle hendelser.

Nettverk

For å sikre stabile og gode løsninger er nettverk og oppbygging av dette selve hjertet i alle tjenester. Vi tilbyr frenføring av fiber fra dine foretrukne leverandør, eller vi bistår med skreddersøm på redundante forbindelser for å sikre optimal oppetid.

Kontakt oss

Storhamargata 44
2317 Hamar

4000 33 55

post@innit.no

Innit ASOrg.nr: 983 398 308 MVA

Her finner du oss

Innit har sitt hovedkontor på Hamar, samt avdelingskontor på Lillehammer og i Vestfold

Hamar
Storhamargata 44
2317 Hamar

Lillehammer
Jernbanegata 13
2609 Lillehammer

Vestfold
Østre Kullerød 5
3241 Sandefjord